Dus wat ik allemaal at de afgelopen week:
Zaterdag
Ontbijt: pompoensoep met gehakt
Lunch: kippenlever met een champignonroerbakmix, een gebakken bakbanaan en Wahls fudge
Diner: taro frietjes uit de Airfryer, beefburger en sla
Zondag
Ontbijt: pompoensoep met gehakt
Lunch: kippenlever met champignons, ui en sla, gebakken blokjes zoete aardappel en Wahls fudge
Diner: roerbak van broccoli met kip en champignons en schijfjes gebakken bakbanaan
Maandag
Ontbijt: restje pompoensoep met gehakt, wafel van bakbanaan
Lunch: leftover broccoliroerbak, schijfjes gebakken bakbanaan en Wahls fudge
Diner: zuurkoolschotel uit de oven
Dinsdag
Ontbijt: courgettesoep met spekjes
Lunch: leftover zuurkoolschotel, twee wafels van bakbanaan en Wahls fudge
Diner: rösti van taro met no-matosaus
Woensdag
Ontbijt: courgettesoep met spekjes
Lunch: runderlever met een champignonroerbakmix, twee gebakken bakbananen en Wahls fudge
Diner: stoofpotje
Donderdag
Ontbijt: courgettesoep met spekjes
Lunch: leftover stoofpotje, gebakken blokjes zoete aardappel
Diner: zalm, wortelroerbak en zoete aardappelblokjes uit de Airfryer
Vrijdag
Ontbijt: pompoensoep met gehakt
Lunch: runderlever met spekjes, champigons en ui, gebakken schijfjes pastinaak, groene salade en Wahls fudge
Diner: zalm, gebakken bakbanaan en salade
Goed, ontbijten doe ik nog steeds iedere dag met hetzelfde, maar nu met soep (nog steeds iets met niet na willen denken na een te korte nacht en snel klaar willen zijn ;-) ). Ik maak twee keer per week een grote pan op basis van bottenbouillon, zodat ik het 's ochtends voor het grijpen heb. Bij de lunch eet ik regelmatig leftovers van het avondeten van de vorige dag. Makkelijk en snel klaar ;-).
Ik eet bij iedere maaltijd proteïne, koolhydraten en vet in de vorm van vis, kip, vlees, groente, knollen, kokosolie, olijfolie, reuzel, ossewit of rundervet dat overblijft van de bottenbouillon. Ik eet weinig fruit, omdat ik slecht reageer op fruitsuikers. Ik eet per maaltijd aanzienlijke hoeveelheden en eet (meestal) geen tussendoortjes, om mijn spijsvertering tussendoor rust te geven. Ik drink kruidenthee in alle soorten en smaken. Ik probeer zoveel mogelijk te drinken tot 10 minuten voor de maaltijd en dan 2 uur na de maaltijd weer. Dit bevordert de opname van de voedingsstoffen uit het eten. Mijn totale calorie-inname ligt tussen de 2100 en 2600, idealiter meer richting de 2600 omdat ik me daar het beste bij voel. De verdeling tussen proteïne, vet en koolhydraten wisselt wat, maar zit de meeste dagen rond de 15-45-40%. De meeste vitamientjes krijg ik in overvloed binnen, alleen calcium is wat aan de lage kant. Verbeterpuntje voor de komende tijd ;-).
Ik plan iedere week voor de hele week vooruit wat ik als ontbijt en avondeten eet en doe daarvoor 1 keer per week boodschappen. De lunches plan ik niet, maar er ligt altijd nog wel iets bruikbaars aan groenten en vlees in de koelkast. Het voordeel is dat ik maar 1 keer na hoef te denken over wat we eten en het de rest van de week alleen maar hoef te pakken. Gemak dien tenslotte de mens ;-).
Benieuwd naar de receptjes?? Coming soon ;-)...
Benieuwd naar de receptjes?? Coming soon ;-)...
How to Play Slots for Real Money in India
BeantwoordenVerwijderenFind out how to play online bet 분석 slots for real money in India. 먹튀검증사이트 Get a no deposit bonus, free spins, 검증 사이트 instant deposits and so much more!🎲 Best Online Slots Site: LeoVegas Casino🎲 mobile bet365 Best Bonus Offers: Jokerz🎰 Top Casino Software: 예스 벳 Pragmatic Play